Šibenska 33, 21000 Split
Tel/Fax: +385 21 569 561
OIB: 87842671860
IBAN: HR2824070001100651274

  • 01_neurofeedback.jpg
  • 02_vertikalizator.jpg
  • 03_terapijski_sistem_andulacijom.jpg
  • 04_terapijski_ultrazvuk.jpg
  • 05_senzorna_soba.jpg

Udruga

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s
teškoćama u razvoju Anđeli.


Cilj udruge

Temeljitim programima ostvariti kontinuiranu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i
djecu s teškoćama u razvoju.


Korisnici Udruge

Djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu

 

od pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u sklopu prestižnog 7. izdanja Međunarodne kuće slave borilačkih sportova, čiji je domaćin JJK Uragan na čelu s proslavljenim hrvatskim jiu jitsu borcem Hrvojem Znaorom, organizira se, kao centralni događaj, dobrotvorna gala večera pod nazivom Noć Anđela.

Noć Anđela održat će se 25.7.2019. od 20:00 sati u prekrasnom ambijentu restorana Perivoj, a sve kako bi se pomoglo radu Udruge Anđeli koja skrbi o djeci najtežim tjelesnim invalidima i djeci s teškoćama u razvoju.

Gosti će imati priliku upoznati velikane borilačkog svijeta poput Semmya Schilta, Petera Aertsa, Ernesta Hoosta, Jerome Le Bannera, Kena Leea, Denisa Hanovera, Antonija Plazibata i mnogih drugih, uživati u ukusnim specijalitetima koje će pomno pripremati poznati šef kuhinje Braco Sanjin, a sve to će pjesmom popratiti brojni izvođači: grupa Best, Artevidos band(Marina Fernandez), Klapa Samoana, Alen Nižetić, Helena Gudelj i Goran Karan. Da bi sve prošlo u najboljem redu, voditeljskom palicom upravljat će Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći. Uz bogati sportsko-zabavno-donatorski program, organizirat će se i bogata lutrija pa će gosti i kupnjom lutrije moći pomoći našim anđelima.

Želite biti donator?

Udruzi Anđeli trebaju razne potrepštine koje svakodnevno koristimo za rad, napredak i zdravlje našiš štičenika. Ukoliko osjećate potrebu da bi ste nam na neki način doprinjeli, kako u robi ili usluzi, slobodno nas kontaktirajte.

Želite volontirati?

Našoj udruzi osim njegovatelja jako su potrebni volonteri velikoga srca koji bi svojim doprinosom omogućuju lakšu organizaciju naših akcija za prikupljanje sredstava, sudjelovanje u istima, te promicanje svijesti široj javnosti o radu i cilju udruge.

DV Mali Dupin

021 / 584 - 703
dvmalidupin@andjeli.hr

Nacionalna zaklada

nacionalna3

Neki od naših donatora i sponzora

komis logo24 sata  ured za udruge  agencija za mobilnost programe eu i ek  hrvatska za djecu logotip
logo grad split  ministarstvo zdravlja  ministarstvo znanosti obrazovanja sporta minsitarstvo socijalne politike
nacionalna agnecija za razvoj civilnog drustva  splitsko dalmatinska zupanija rotary