Šibenska 33, 21000 Split
Tel/Fax: +385 21 569 561
OIB: 87842671860
IBAN: HR2824070001100651274

  • 01_neurofeedback.jpg
  • 02_vertikalizator.jpg
  • 03_terapijski_sistem_andulacijom.jpg
  • 04_terapijski_ultrazvuk.jpg
  • 05_senzorna_soba.jpg

Udruga

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s
teškoćama u razvoju Anđeli.


Cilj udruge

Temeljitim programima ostvariti kontinuiranu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i
djecu s teškoćama u razvoju.


Korisnici Udruge

Djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu

 

Nakon što su nam se slegli dojmovi, teško je napisati sve ono što želimo, a pogotovo zahvaliti se svima koji su bili dio ove čarobne večeri.
Prvenstveno se zahvaljujemo Hrvoje Znaor koji je odlučio da i ove godine donatorski dio ovog sportskog spektakla bude za našu Udrugu. Nadalje, hvala jedinoj osobi koje nema na ovim divnim fotografijama, jer je on zaslužan za njih. To je naš dugogodišnji prijatelj, volonter, suradnik, osoba koja je uvijek tu uz nas i za nas - Mario Jelić i Propono Multimedia <3
Hvala Zdravko Pacar i Braco Sanjin koji su ostavili srce i dušu u ovoj večeri, Edita Lučić Jelić i Joki koji su dirigirali cijelim programom, onako kako oni to znaju-najbolje <3
Hvala našoj Ivana Ramadža koja nije stala cijelu noć i bila desna ruka svima u organizaciji te našim Marjankama koje su se pobrinule za goste i lutriju <3
Hvala i svim našim izvođačima koji su se pobrinuli da večer bude ugodna, zabavna i emotivna <3
Hvala svima koji su svojim dolaskom učinili ovu večer veličanstvenom.
Bez vas, ne bi bilo ni nas!
Samo ljudi su važni...

od pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u sklopu prestižnog 7. izdanja Međunarodne kuće slave borilačkih sportova, čiji je domaćin JJK Uragan na čelu s proslavljenim hrvatskim jiu jitsu borcem Hrvojem Znaorom, organizira se, kao centralni događaj, dobrotvorna gala večera pod nazivom Noć Anđela.

Noć Anđela održat će se 25.7.2019. od 20:00 sati u prekrasnom ambijentu restorana Perivoj, a sve kako bi se pomoglo radu Udruge Anđeli koja skrbi o djeci najtežim tjelesnim invalidima i djeci s teškoćama u razvoju.

Gosti će imati priliku upoznati velikane borilačkog svijeta poput Semmya Schilta, Petera Aertsa, Ernesta Hoosta, Jerome Le Bannera, Kena Leea, Denisa Hanovera, Antonija Plazibata i mnogih drugih, uživati u ukusnim specijalitetima koje će pomno pripremati poznati šef kuhinje Braco Sanjin, a sve to će pjesmom popratiti brojni izvođači: grupa Best, Artevidos band(Marina Fernandez), Klapa Samoana, Alen Nižetić, Helena Gudelj i Goran Karan. Da bi sve prošlo u najboljem redu, voditeljskom palicom upravljat će Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći. Uz bogati sportsko-zabavno-donatorski program, organizirat će se i bogata lutrija pa će gosti i kupnjom lutrije moći pomoći našim anđelima.

Udrugu Anđeli koja skrbi o djeci s najtežim tjelesnim invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju posjetio je 18. srpnja dugogodišnji prijatelj i podupiratelj fra Marinko Vukman, dušobrižnik iz najveće hrvatske katoličke župe iz Münchena.

Naime, već sedam godina fra Marinko svako ljeto posjećuje Udrugu Anđeli i donira novac kako bi time pomogao Udrugu čiji je rad prepoznao. Udruga postoji već 14 godina i okuplja preko 200 djece, bez obzira na povijest bolesti i dijagnoze, kojima svakodnevno pruža potrebnu skrb.

Pročitajte više na portalu IKA

Danas nam je 14. rođendan...puno toga je iza nas, puno osvojenih borbi, puno uspjeha, čak i teških trenutaka...ali zbog naših anđela, mi ne stajemo...zacrtali smo već odavno puno ciljeva i radit ćemo i dalje dok ih ne dostignemo...za ovu godinu se nadamo da ćemo ostvariti pomak u dostizanju cilja starog preko 10 godina- otvaranje rehabilitacijskog centra u Dugopolju...vjerujemo mi u sebe i vjerujemo u dobre ljude koji nam daju vjetar u leđa...a prije svega vjerujemo da su nam naši anđeli najveća motivacija...
Hvala svima koji nas pratite, podržavate i vjerujete u nas.
Sretno nam!❤🍾🎉🎁

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju Anđeli nakon današnjeg dana korak je bliže projektu otvaranja Rehabilitacijsko- zdravstvenog centra u Dugopolju.

Centar bi bio regionalni, a u sklopu njega nalazili bi se bazeni, rehabilitacija s konjima, centar za obuku pasa i brojne druge zdravstvene usluge nužne osobama s invaliditetom. Ujedno bi tu bila i stambena zajednica za osobe s intelektualnim teškoćama, autizmom, cerebralnom paralizom, i sličnim teškoćama.

Više pročitajte na RTL Splitskom Dnevniku

Želite biti donator?

Udruzi Anđeli trebaju razne potrepštine koje svakodnevno koristimo za rad, napredak i zdravlje našiš štičenika. Ukoliko osjećate potrebu da bi ste nam na neki način doprinjeli, kako u robi ili usluzi, slobodno nas kontaktirajte.

Želite volontirati?

Našoj udruzi osim njegovatelja jako su potrebni volonteri velikoga srca koji bi svojim doprinosom omogućuju lakšu organizaciju naših akcija za prikupljanje sredstava, sudjelovanje u istima, te promicanje svijesti široj javnosti o radu i cilju udruge.

DV Mali Dupin

021 / 584 - 703
dvmalidupin@andjeli.hr

Nacionalna zaklada

nacionalna3

Neki od naših donatora i sponzora

komis logo24 sata  ured za udruge  agencija za mobilnost programe eu i ek  hrvatska za djecu logotip
logo grad split  ministarstvo zdravlja  ministarstvo znanosti obrazovanja sporta minsitarstvo socijalne politike
nacionalna agnecija za razvoj civilnog drustva  splitsko dalmatinska zupanija rotary